Godaste köttfärspajen....

Köttfärspaj

500 g köttfärs
1 gul lök
1-2 paket bacon
salt, svartpeppar efter smak

Fräs lök och bacon. Stek därefter köttfärsen, och blanda m lök/baconfräs.

Svampstuvning:
champinjoner
smör
mjölk
mjöl
salt, peppar
(använder aldrig recept, utan "höftar" alltid)

Pajdeg:
4,5 dl mjöl
50 g margarin
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 ägg
3/4 dl mjölk


Tryck ut degen i vanlig rund pajform, men spara en del så du kan göra "locket".
Lägg i köttfärs/lök/bacon. Ovanpå det breder du ut svampstuvningen. Skär tomatskivor och lägg ovanpå
svampstuvningen. Kavla ut "locket" och lägg det överst. Nagga "locket" m gaffel.
In i ugnen 175 grader i ca 25 minuter, eller tills den fått fin färg.

Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0