huvvutokig...

...känner mig som att jag går i platådojjor idag, å vinglar fortfarande som ett litet fyllo, känns det som iaf!...tar väl ett tag innan man vant sig vid glasögon antar jag. Å jag vet inte hur många gånger jag tänkt styra upp "solglasögonen" på huvvet för att dom är ivägen! :)

Har haft besök av M & A idag,å innnan det hann jag städa å köra lite tvättmaskin, diska å dona. Har även hunnit dra lite ris på tomten å börjat städa inför vintern......men det tar adrig slut, känns det som! Har iaf lastat massa sopor på släpvagnen som ska köras bort oxå!

Gubben hoppade jakten idag, å ägnar sig istället åt å få hem sista timmret från skogen! Då har vi i alla fall det bekymret ur världen!

Nu blir det till å laga middag, å idag ska vi mumsa på den smaskigaste köttfärspajen! *längta*.......ska nog se till å sätta en cider på kylning oxå, för det har jag gjort mig förtjänt av idag! :)

21.30 är det ju världens bästa CSI på 5:an.....så ni inte missar det!

Kommentarer
Postat av: Therese

Skål! Jag drog lös på ett vinglas - för det är vi mammor värda ;-)

2008-09-20 @ 17:50:14
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Nalita

Jag var med om en ridolycka och kan förmodligen inte rida någge mer "/ Men jag skulle vilja ha hjälp med en sak. http://www.libresse.se/Pages/MarketActivities/Campaigns/HorseShow/FlashPage.aspx?id=51051 gå in dör och sök på Melodie (en häst) tar 3 sek och rösta på henne och mig , jag skulle så gärna vilja vinna då man får åka till globen och kolla på en hästshow o, kan ju inte själv rida men då kan man kolla på. sista gången jag har nått med att göra me hästar.Rösta bara om du vill :)

2008-09-20 @ 17:52:21
URL: http://naliita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0