Tröttishelg...

...har detta varit! I fredags gick E å la sig kvart i 8 på kvällen. Jag å gubben skulle se CSI kl 8 på 5:an, tänkte vi.
Under första delen av programet (innan första reklamen alltså) så somnade jag, vaknade sedan till för å höra på gubbens tunga andetag i soffan. Jag gick å la mig vid halv 10, för då hade jag svårt å hålla mig vaken igen!

Igår så var vi uppe i slakthuset till ganska sent. När vi kom hem så käkade E å pappan lite bullens å kikade på tv. jag fixade tacos, som jag å Gubben åt när kidzen somnat......så det blev middag vid 9. Sen blev jag såååå vansinnigt trött, så jag skulle lägga mig på soffan å lata mig lite.......så började e hojta till i vagnen, så jag gick upp m han i sängen, så vips så somnade vi båda två! :) Gubben tyckte att jag var tråkig!

Vaknade kl 07.07 imorse av att E stod å hojtade i sin säng att han var kissnöööödig!! bara å vakna till å gå ner med han.....
,
Men idag känner jag mig utvilad i alla fall! Konstigt vore det väl annars??

Senare väntar massa göra.....bädda iordning i stugan vi hyrt ut, middag, ta reda på kött?, städa, ta hand om all ren tvätt som ligger i en stoor hög å väntar på att bli vikt, m.m

Imorron blir vi hemma, inget dagis alltså, men på tisdag å onsdag blir d dagis för E, på tisdag skola för mig å på onsdag verkar det som att jag & edvin ska få vara hemma alldeles själv! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0