Skurna biskvier i långpanna

Skurna biskvier

Botten: Smörkräm:
2
3 dl
2,5 dl
2 tsk
1 tsk
2-3 msk
150 g
1,5 dl
ägg
socker
mjöl
bakpulver
vaniljsocker
kakao
smält smör
kokande vatten
300 gr
2
300 gr
2 hg
Bregott
ägg
florsocker
riven mandelmassa

 

 

 

 

 

 

Grädda bottnen i långpanna på 175 grader i ca 20 minuter. Bred krämen på kakan när den kallnat. Ställ den sedan i frysen tills krämen stelnat.
Smält 1 kaka blockchoklad och blanda i 2 msk olja och
bred det över kakan.

OBS! Värm kniven när kakan skall skäras.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0